Velkommen til Amanda

24. september 2021

CapaSystems Marketingafdeling er siden sommerferien blevet udvidet med en studentermedhjælper og har allerede nu stor glæde af samarbejdet med Amanda Schandel Dahlerup

CapaSystems har efterhånden rigtig gode erfaringer med at sluse dygtige, unge mennesker ind i teamet. P.t. er to elever under oplæring i Support, ligesom vi har en studenterprogrammør tilknyttet i udviklingsafdelingen. Det giver rigtig god mening for os som virksomhed at klæde unge talenter på inden for det felt, vi i mange år har kaldt os eksperter i.

I sommer besluttede vi, at tiden var inde til at udvide Marketingafdelingen med en studentermedhjælper og bød derfor velkommen til 23-årige Amanda Schandel Dahlerup, der netop havde afsluttet sin Bachelor of Science (BS), Business Administration and Organizational Communication fra Copenhagen Business School. Det er også på CBS, at Amanda de næste to år bygger yderligere på med kandidatuddannelsen Cand.merc.(kom) – og det gør hun så samtidig med, at der lægges timer hos CapaSystems.

– Amanda har været en del af teamet i tre måneder, og allerede nu har vi stor glæde af samarbejdet, fortæller Chief Communication Manager Rikke Borup, der hidtil har siddet alene med ansvaret for al kommunikation og marketing for CapaSystems.

Det gør en stor forskel

Opgraderingen af afdelingen med en studentermedhjælper er derfor et stort plus:

– Det ekstra sæt hænder gør en rigtig stor forskel og giver os mulighed for at sætte i et noget højere gear, hvilket også er nødvendigt. De planer, der allerede nu er i støbeskeen hos CapaSystems, er medvirkende til, at vi skal kunne eksekvere og kommunikere i et langt højere tempo end tidligere. Det giver Amanda os bl.a. mulighed for, og det er en fornøjelse at opleve det drive, hun møder op med. Intet system og ingen opgave skræmmer, og det gør bl.a., at vi kan opdatere vores hjemmeside, lave post og video på de sociale medier i et tempo, der ikke tidligere har været mulig, slutter Rikke Borup.

Amanda har tidligere været hos Danske Advokater som kommunikationsstuderende og haft en længere praktikperiode som kommunikationspraktikant hos Parken Sport & Entertainment. Og nu kan hun altså skrive Student Marketing Assistant hos CapaSystems på sit CV.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.