CapaInstaller er med dig – bare du har internetforbindelse

26. marts 2020

Med en enkel tilføjelse til den nuværende CapaInstaller-installation – en Public FrontEnd Service – er der mulighed for at administrere og installere software, blot klienterne er på internettet

Skrevet af Consultant Lars Olsen

  • Har din virksomhed mange medarbejdere som arbejder uden for virksomhedens interne netværk?
  • Er du afhængig af, at brugerne logger på deres VPN, før du kan installere software og opdateringer på deres maskiner?
  • Er du nervøs for sikkerhedshuller, der kan opstå ved længere tids fravær fra virksomhedens interne netværk?

Vores CapaInstaller-kunder kan glæde sig over at have en let måde at administrere og installere software på disse maskiner.

Med en enkel tilføjelse til den nuværende installation – en Public FrontEnd Service – er der mulighed for at administrere og installere software, blot klienterne er på internettet. Der er ikke behov for tredjeparts-løsninger til at opdatere software på dine klienter, da det kan klares via CapaInstaller fra konsollen. Derved opretholder du overblikket over alt installeret software i din virksomhed, og ved dermed nøjagtigt, hvilke computere der har installeret hvad.

Højt sikkerhedsniveau

CapaPacks indeholder en lang række software, som opdateres i takt med at nye versioner udgives af producenterne – og de kan tilføjes din programportefølje med ganske få klik. Med integrationen af CapaPacks i CapaInstaller-konsollen, kan du let opdatere og installere dine softwarepakker.

Med ganske få klik har du dermed højnet sikkerheden – både på computere internt i virksomheden, men også på computere, der kun har en internetforbindelse – hvilket er mindst lige så vigtigt i denne tid.