CapaSystems fortsat eliteleverandør

28. maj 2020

Eliteleverandør: UdbudsVagten har netop offentliggjort listen over de omkring 125.000 aktive virksomheder, der i 2019 har været leverandør til den offentlige sektor.

CapaSystems har endnu engang placeret sig i den absolutte elite og kan bryste sig af at være blandt de 1% største leverandører – en såkaldt eliteleverandør.

”Som dansk IT-leverandør, der udvikler sine løsninger på dansk jord, er det ekstra flot, at vi igen i år er blandt de ca. 3.000 eliteleverandører, der kåres af UdbudsVagten. Det er den samlede palette af CapaSystems-løsninger, vi har leveret i 2019 – altså både CapaInstaller, CapaInstaller MDM, PerformanceGuard og vores konsulentservices. Vores produkter er inde i en rivende udvikling, og det betyder meget for os alle i virksomheden, at vi kan se, at de rent faktisk virker ”ude i den virkelige verden”. Det styrker os i troen på, at vi fortsat har fat i den lange ende, lyder det fra Søren Truelsen, CapaSystems.

Ud af de ca. 125.000 aktive virksomheder ligger CapaSystems som nr. 2.438 på den overordnede liste. Et kig i den kategori, hvor CapaSystems hører til – ”Udgivelse af computerspil og anden software” – kommer vi ind som nr. 12 ud af 1.413 mulige.

Kære Kommune

Kære Kommune

Hvordan har jeres IT-afdeling det med udsigten til et forestående valg? Er de allerede inden...

læs mere