Download Solution Brief: CapaInstaller

Enkel og komplet Unified Endpoint Management-løsning

Skal du administrere alle virksomhedens computere og devices, er danske CapaInstaller den enkle og komplette Unified Endpoint Management-løsning – uanset hvilken platform der er tale om; Windows, Android, Knox, Chromebook, iOS, iPad OS eller macOS.

CapaInstaller SB

Hvad er Unified Endpoint Management (UEM)?

Unified Endpoint Management (UEM) er softwareløsningen, der tilbyder central administration af alle enheder – stationære såvel som mobile, herunder tablets og smartphones.

Med CapaInstaller hjælper vi dig med at reducere de samlede udgifter til installation, administration og vedligeholdelse af dine computere og mobile devices.

Vil du blive klogere?

DOWNLOAD vores Solution Brief på CapaInstaller og få et hurtigt indblik i, hvordan CapaInstaller kan spare din organisation tid og penge.

Endpoint Management

CapaInstaller – simpel og komplet
unified endpoint management (uem)

CapaInstaller reducerer spildtid og manuelle processer ved at skabe overblik og adgang til central administration af det stigende antal af forskellige enheder
– det være sig computere, laptops, tablets eller smartphones.


Seneste release indeholder bl.a. muligheden for at bygge pakker med PowerShell.

Enkel og komplet Unified Endpoint Management-løsning

Enkel software- og App-installation

Simpel konfiguration og vedligeholdelse

Sikker udrulning af opdateringer

Skal du administrere alle virksomhedens computere og devices, er danske CapaInstaller den enkle og komplette Unified Endpoint Management-løsning – uanset hvilken platform der er tale om; Windows, Android, Knox, Chromebook, iOS, iPad OS eller macOS.

Hvad er Unified Endpoint Management (UEM)?

Unified Endpoint Management (UEM) er softwareløsningen, der tilbyder central administration af alle enheder – stationære såvel som mobile, herunder tablets og smartphones. Med CapaInstaller er der tale om én og samme løsning til håndtering af sikkerhedsopdateringer, konfiguration af Windows, software og OS-udrulning, Mobile Device Management, Patch Management, Asset Management, Power Management samt Utilization Index, CapaDrivers og CapaPacks.

Med CapaInstaller hjælper vi dig med at reducere de samlede udgifter til installation, administration og vedligeholdelse af dine computere og mobile devices.

“I takt med at antallet af klienter eskalerede, kunne jeg godt se, at hvis ikke vi skulle slide os selv op, fik vi brug for at automatisere nogle af opgaverne i forbindelse med opdatering af vores maskiner.  Prisen kontra den effektivitet, vi blev tilbudt, gjorde CapaSystems til vinder…”

Ulrik Jørgensen, IT-Chef, Operations Support Wings

“Vi har ikke en kæmpe stor afdeling, så ressourcerne er begrænsede. Men når man har dette værktøj, så bliver hverdagen lettere, og vi har mulighed for at finde tid til at lave andre projekter. Vi har rent faktisk fået frigivet tid, der i sidste ende tilfalder brugerne ude i butikkerne…”

IT Infrastructure Manager, Dagrofa

Lad os inspirere dig

Ønsker du fremover at modtage vores nyhedsbreve, hvor vi holder dig opdateret om:

  • Nyt inden for Endpoint Management og Performance Analytics
  • Interessante IT-betragtninger
  • Nørderier fra CapaSystems Technical Blog
  • Betragtninger fra vores kunder

Lyder det spændende så udfyld nedenstående formular – du kan selvfølgelig afmelde til enhver tid.

Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

Tilmeld dig her: