CapaSystems har udviklet Windows 11 Hardware Readiness Tool til alle CapaInstaller-kunder, der GRATIS får mulighed for tjekke, om maskinparken er klar til Windows 11.

Som du ved, har Windows 11 allerede set dagens lys som fremtidens styresystem.

Men spørgsmålet er, om jeres virksomhed er klar – eller rettere sagt, om jeres hardware er klar…

Microsoft stiller nemlig høje krav til klient-hardwaren, hvis det skal være kompatibelt med det nye operativsystem. Det betyder, at nogle enheder slet ikke kan installere Windows 11 – specielt hardware, der er over 5 år gammelt vil sjældent være kompatibelt.

Lad os give en hjælpende hånd
Vi har derfor udviklet Windows 11 Hardware Readiness Tool – et GRATIS værktøj, du som CapaInstaller-kunde kan bruge til at tjekke hvilke enheder, der er hardware-kompatible med Windows 11. Dermed kan du være på forkant og har bedre mulighed for at bidrage til planlægningen af eventuelle investeringer inden en kommende opgradering.

Det eneste du skal gøre, er, at downloade Windows 11 Hardware Readiness Tool, der scanner alle enheder i CapaInstaller. Og du vil efterfølgende kunne udarbejde en rapport, som giver det fulde overblik over hvilke enheder, der er klar og hvilke, der bør udskiftes.