Martin Gudme Søndergaard – 25 års jubilar

6. september 2021

Chief Product Officer hos CapaSystems, Martin Gudme Søndergaard, fejrer 25 års jubilæum den 6. september 2021.

Martin startede som datamekanikerelev hos CapaSystems tilbage i 1996 og blev efter endt elevtid ansat som konsulent i virksomheden. Det helt unikke drive, som Martin besidder, blev meget hurtigt synligt, og allerede i 2000 stod der Senior Consultant på visitkortet. I 2013 fik Martin produktansvaret for det ene af CapaSystems produkter, CapaInstaller, og i 2016 kom udnævnelsen til Development Manager med personaleansvar.

Martin har siden 2019 været Chief Product Officer og har dermed det overordnede ansvar for alle produkter og services hos CapaSystems.

”Martins tekniske indsigt og evne til konstant at sætte sig ind i nyt er i særklasse – og hans idéer og forståelse for markedet har medvirket til den udviklingsrejse, vores produkter har været på gennem årene. Han er en meget vigtig brik i vores organisation, og det er ikke kun på grund af hans dygtighed. Martins personlige egenskaber er højt skattet af alle kolleger, ligesom vores kunder også sætter pris på hans altid gode humør, fortæller CEO Søren Truelsen, CapaSystems.

Vi ønsker Martin tillykke med jubilæet.

Vi har tidligere lavet et portræt af Martin Gudme Søndergaard – læs det gerne her

Kære Kommune

Kære Kommune

Hvordan har jeres IT-afdeling det med udsigten til et forestående valg? Er de allerede inden...

læs mere