Varsel: Ekstraordinær sikkerhedsopdatering til Windows 10 1903 og 1909

26. marts 2020

CapaSystems stiller gratis pakke til rådighed for vores kunder, så du kan opdatere brugernes programmer og samtidig installere de vigtige sikkerhedsopdateringer fra Microsoft. Hvis du mangler de sidste detaljer i at kunne servicere virksomhedens computere uden for det interne netværk, kan vi hjælpe dig med at få etableret infrastrukturen til dette. Det er ikke en kæmpe opgave og kan klares remote

Skrevet af: Senior Consultant Dennis Busk Nyehuus

Center for Cybersikkerhed har udsendt et varsel vedr. den nyeste pakke fra Microsoft med sikkerhedsopdateringer til Windows 10 1903 og 1909, som lukker flere sårbarheder.

Særligt i den nuværende situation, hvor myndigheder og virksomheder på grund af udbruddet af Covid-19 er pressede på ressourcer og har mange medarbejdere, som er nødt til at arbejde hjemme, kan det være fristende at udskyde alle ændringer i IT-infrastrukturen.

Men…

Udbruddet af COVID-19 har ikke ligefrem mindsket cybertruslen – derimod har det medført, at hackere forsøger at udnytte situationen til deres fordel. Ved IKKE at installere de nyeste sikkerhedsopdateringer, udsætter du virksomheden for risikoen for, at hackere kompromitterer organisationen.

Gratis pakke fra CapaSystems

Jeg har udviklet en pakke til CapaInstaller, der kan importeres direkte og deployes ud på alle dine Windows 10 computere.

Pakken tjekker selv, om opdateringen mangler på den pågældende computer. I det tilfælde, hvor opdateringen IKKE mangler, vil pakken ikke downloade selve opdateringen, men give en status (Not Compliant) tilbage til CapaInstaller.

For de kunder, der allerede har sat en Windows Server Update Services (WSUS) server op til de computere, der befinder sig uden for virksomhedens interne netværk, er opgaven blot at sikre, at KB4551762 er godkendt til computerne.

For de kunder, der ikke har sat en WSUS server op, men som har det vi i CapaInstaller kalder en ”Public FrontEnd Service”, kan pakken bruges med det samme og dermed sikre dine computere med det samme. Vi anbefaler at sætte en WSUS server op, der kan servicere computerne uden for virksomhedens interne netværk. Kontakt os for yderligere information og assistance.

For de kunder, der indtil nu ikke har haft det store behov for at servicere computere uden for virksomhedens interne netværk, er vi behjælpelige med at sætte dette op. Det er en opgave, der typisk tager 4 timer, og den kan som regel klares remote.

Vi har lagt pakken gratis tilgængelig for alle CapaInstaller-kunder og håber dermed, at vi kan hjælpe jer i denne tid, hvor det har ekstra stor betydning for sikkerheden, at sikkerhedsopdateringer installeres hurtigst muligt.

JA TAK – JEG VIL GERNE DOWNLOADE GRATIS PAKKE

Husk, at hvis I har brug for hjælp, så er CapaSystems Teamet klar bag skærmen. Vi kører på fuld styrke – på afstand.

Kære Kommune

Kære Kommune

Hvordan har jeres IT-afdeling det med udsigten til et forestående valg? Er de allerede inden...

læs mere