Vi gør dig klar til valg

NÅR DET KOMMER TIL AT SIKRE, AT TEKNIKKEN VED VALGBORDENE KLAPPER, SÅ LIGGER ANSVARET HOS IT-AFDELINGEN. MED CAPASYSTEMS VALGPC KAN DIN KOMMUNE UPROBLEMATISK KØRE JERES VALG-PC’ER OP. Understøtter ALLE deployment-produkter - herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM og Intune
Struer Kommune: Vi skulle have gjort dette for længst

Sæt et vigtigt ✔️ forud for EU-valget

GØR SOM STRUER KOMMUNE

I over 25 år har vores løsninger sikret og optimeret IT hos både danske og udenlandske virksomheder.

I dag gør over 35 kommuner i Norden brug af vores ekspertise – og I har derfor mulighed for at trække på vores dybe indsigt og kommunale branchekendskab, da vi som dansk virksomhed har stærke kompetencer og ganske enkelt ved, hvad vi taler om.

CAPASYSTEMS VALGPC

– til ALLE
danske kommuner

 

Erfaringerne fra Struer Kommune er mundet ud i, at CapaSystems har udviklet en løsning, så alle danske kommuner uproblematisk har mulighed for at automatisere installationen og konfigurationen af Valg-PC’er. Løsningen hedder CapaSystems ValgPC og understøtter ALLE deployment-produkter – heruder f.eks. CapaInstaller, SCCM og Intune.

CapaSystems ValgPC gør arbejdet med opsætning af Valg-PC’er hurtigere og sikrer, at alle konfigurationer er foretaget korrekt.

Fordelene er til at tage at føle på:

👉 Hurtig konfiguration af ValgPC

👉 Sikker konfiguration af ValgPC – automatiseret så menneskelige fejl elimineres

👉 Følger den seneste opsætningsvejledning fra KMD

👉 Vælg mellem 5 forskellige ValgPC-typer:

   • PCA – Valgsekretær
   • PCB – Valgtilforordnet
   • PCC – Valgtilforordnet
   • PCD – Valgtilforordnet
   • PCR – Reserve-PC

“Det var helt igennem en god oplevelse. Det arbejde, der ligger i at få PC-typerne konfigureret rigtig, lyder måske såre simpelt, men der er rigtig træls, når det ikke fungerer. Så breder panikken sig og fokus forsvinder med det samme. Denne gang kunne vi i ro og mag sørge for at få det hele lukket ned efter alle forskrifter, overføre alt til USB-sticks og pakke maskinerne ned i samme plastkasser, som de kom i, og sende dem i karantæne.”

Niels Peter Jørgensen, IT-Konsulent, Struer Kommune

Slå til NU!

Hør hvordan vi også kan hjælpe DIG!

Lad os vise dig, hvordan CapaSystems ValgPC også kan gøre en forskel i jeres kommune.

Få god en pris på

15 + 5 =

klar til valg

Klar til valg: Vi skulle have gjort dette for længst

IT-afdelingen hos Struer Kommune er formentlig et par skridt foran mange, når det handler om forberedelserne til et forestående valg. Kommunen i Region Midtjylland så klar som overhovedet muligt. De kører ganske uproblematisk deres Valg-PC’er op via CapaSystems’ løsning 

Der er intet som et forestående valg, der kan få kommunale It-afdelinger til lige at sukke dybt en gang eller to ekstra. De ved godt, at når det kommer til at sikre, at teknikken ved valgbordene klapper, så ligger ansvaret hos dem. Og det kan godt give lidt ekstra grå hår og søvnløse nætter. Angsten for valgkaos, lange køer ved valgbordene og manuelle nødprocedurer med alenlange papirlister.

Drømmen er selvfølgelig at kunne levere en driftssikker digital understøttelse af valget – men virkeligheden er ikke desto mindre, at når det handler om valg, så er det på IT-siden en både kompleks og meget lovbunden opgave, som er svær at opnå rutine i.

Risiko for fejl og mangler

 1. Forkert opsætning af PC-type med den rette konfiguration
 2. Manuelle tilretninger ud fra KMD-dokument
 3. Uoverskueligt tidsforbrug

­Det var præcis derfor, at Struer Kommune forud for afstemningen om Forsvarsforbeholdet 1. juni 2022, besluttede sig for at undersøge, om det dog ikke var muligt bare køre deres Valg-PC’er op via CapaInstaller.

– Der er meget sikkerhed forbundet med måden, maskinerne skal sættes op på, når vi taler valg. Vi får et helt dokument med retningslinjer fra KMD – og det dokument med krav sendte vi simpelthen til Capa med henblik på at få udarbejdet en skræddersyet pakke. Og vi fik ALT, hvad vi havde drømt om, mere til og på kortere tid end forventet. Vi var ret imponerede, forklarer IT-konsulent Niels Peter Jørgensen, Struer Kommune.

12 timer skåret af en dags arbejde

I samarbejde med en af CapaSystems’ erfarne Senior Consultants blev pakken testet og justeret på plads – og så skulle hele setup´et stå sin prøve.

– Vi testede det simpelthen af. Satte os i et mødelokale med tre PC’er, og så kørte vi hele proceduren igennem. Hele vejen igennem blev der sat flueben, fortsætter Niels Peter Jørgensen og fortæller, hvordan 12 timer blev skåret af den forventede tid alene til optælling af brevstemmer:

 

FAKTABOKS

CapaSystems ValgPC gør arbejdet med opsætning af Valg-PC’er hurtigere og sikrer, at alle konfigurationer er foretaget korrekt.

Fordelene er til at tage at føle på:

 

👉 Hurtig konfiguration af ValgPC
👉 Sikker konfiguration af ValgPC – automatiseret så menneskelige fejl elimineres
👉 Følger den seneste opsætningsvejledning fra KMD
👉 Vælg mellem 5 forskellige ValgPC-typer

– Klargøringen af de 20 Valg-PC’er til de 7 valgsteder kørte helt uproblematisk (det tog vel mellem 5-30 minutter pr. enhed), og så gjorde vi dagen før selve valget klar til optælling af alle brevstemmerne. Normalt er vi færdige ved midnatstid – men denne gang var vi færdige til middag. Vores valgansvarlige troede det var løgn, da han om eftermiddagen ringede for at tjekke op på, hvor langt vi var, og fik meldingen om, at vi var færdige. Ingen kunne rigtig forstå, at det var sandt.

Og valgdagen…. Jamen, det gik fuldstændig efter en snor. Ingen problemer. Ingen panik

Valgdag i ro og mag

– Det var helt igennem en god oplevelse. Det arbejde, der ligger i at få PC-typerne konfigureret rigtig, lyder måske såre simpelt, men der er rigtig træls, når det ikke fungerer. Så breder panikken sig og fokus forsvinder med det samme. Denne gang kunne vi i ro og mag sørge for at få det hele lukket ned efter alle forskrifter, overføre alt til USB-sticks og pakke maskinerne ned i samme plastkasser, som de kom i, og sende dem i karantæne.