Download Solution Brief: CapaOne AdminOnDemand 

Håndtér de daglige IT-opgaver i skyen…

CapaOne AdminOnDemand understøtter ALLE deploymentprodukter – herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM eller Intune.

CapaSystems PAM, CapaOne AdminOnDemand, kan medvirke til at styrke jeres IT-sikkerhed. Vi giver jer et hurtigt overblik i dette Solution Brief

AOD SB

CapaOne AdminOnDemand

Når det handler om IT-sikkerhed er tillid til brugerne IKKE nok. Det er her, at Privileged Access Management (PAM) kommer ind i billedet.

PAM fra CapaSystems eliminerer de risikofyldte og unødvendige lokale administratorrettigheder – uden at produktiviteten mindskes i jeres virksomhed. Brugerne tildeles præcis de rettigheder, de har brug for. Hverken mere eller mindre. AdminOnDemand styrer automatisk op- og nedskalering af brugerrettigheder, mens administratoren roligt kan følge med på grafisk overskueligt dashboard.

AdminOnDemand er endnu et produkt udviklet af CapaSystems – baseret på CapaOne. CapaOne er vores cloudbaserede platform, der tilbyder vores kunder enkl IT-administration uden forudgående ekspertviden.

Vil du blive klogere?

DOWNLOAD vores Solution Brief på AdminOnDemand og få et hurtigt indblik i, hvad AdminOnDemand kan gøres for jeres virksomhed.

AdminOnDemand - Privileged Access Management

Med vores CapaOne-produkter kan du tilføje værdi og berige din IT-installation uanset eksisterende deployment-løsning, da vores CapaOne-produkter understøtter alle deploymentprodukter – herunder  CapaInstaller, SCCM eller Intune.

Det er nemt at konfigurere Privileged Access Management fra CapaSystems og tildele rettigheder til udvalgte brugere eller grupper af brugere. Det foregår alt sammen i CapaOne med udførlige guides og hjælpetekster.

Du behøver ikke bekymre dig om sikkerhed, da AdminOnDemand automatisk fjerner administratorrettighederne, når den eleverede proces afsluttes.

CapaOne AdminOnDemand kan køre uden internetadgang og uden adgang til Active Directory.

CapaOne AdminOnDemand er PAM fra CapaSystems, der sikrer, at jeres brugere ikke utilsigtet laver ændringer, som kan få alvorlige sikkerhedsmæssige konsekvenser. Udnyt dine IT-ressourcer bedre – CapaOne AdminOnDemand sikrer, at brugerne tildeles præcis de rettigheder, de har brug for – men ikke mere. Du kan samtidig roligt følge med på et grafisk overskueligt dashboard.

Lad os inspirere dig

Ønsker du fremover at modtage vores nyhedsbreve, hvor vi holder dig opdateret om:

  • Nyt inden for Endpoint Management og Performance Analytics
  • Interessante IT-betragtninger
  • Nørderier fra CapaSystems Technical Blog
  • Betragtninger fra vores kunder

Lyder det spændende så udfyld nedenstående formular – du kan selvfølgelig afmelde til enhver tid.

Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

Tilmeld dig her: