Download Solution Brief: CapaOne Updater

Automatisk opdatering af 3. parts programmer

CapaOne Updater gør det let at højne sikkerheden og forblive kompatibel med tilgængelige 3. parts programmer. Agenten scanner og viser, hvis der ligger opdateringer, som bør håndteres.

Det er muligt at vælge enten manuel eller automatisk opdatering.

Updater SB

CapaOne Updater opdaterer automatisk 3. parts programmer og sikrer dine enheder mod sårbarheder, som anses for at være farlige, samt ubehagelige virusangreb.

Manglende opdatering af tredje parts programmer er i langt de fleste tilfælde årsag til, at virksomheder kompromitteres. Derfor skal virksomheder virkelig være på vagt, når det kommer til at holde deres programmer opdateret.

CapaOne Updater gør det let at højne sikkerheden og forblive kompatibel med tilgængelige 3. parts programmer. Agenten scanner og viser, hvis der ligger opdateringer, som bør håndteres.

Vil du blive klogere?

DOWNLOAD vores Solution Brief på Updater og få et hurtigt indblik i, hvad Updater kan gøres for jeres virksomhed.

DOWNLOAD GRATIS

CapaOne Updater

Manglende opdatering af tredjepartsprogrammer er i langt de fleste tilfælde årsag til, at virksomheder kompromitteres. Derfor skal virksomheder virkelig være på vagt, når det kommer til at holde deres programmer opdateret.

Ikke desto mindre prioriteres dette ikke altid.

Opdatering af 3. partsprogrammer ved brug af CapaOne Updater, sikrer dine enheder mod sikkerhedssårbarheder, som kan blive farlige og give adgang for virusangreb og Malware.

CapaOne Updater gør det let at højne sikkerheden og løbende sikre, at tilgængelige 3. partsprogrammer er fuldt opdaterede – uanset valget af deployment tool, idet CapaOne Updater understøtter dem alle – herunder CapaInstaller, SCCM eller Intune. Agenten scanner og viser, hvor der er opdateringer, som bør håndteres – og fixer det automatisk.

Udnyt dine IT-ressourcer bedre, styrk IT-sikkerheden og optimer ydeevnen på medarbejdernes computere uden tidspres. Du skal blot roligt følge med på grafisk overskueligt dashboard.

Strømlinet opdatering af 3. partsprogrammer

Manuelt eller automatisk – det er DIT valg!

Lad os inspirere dig

Ønsker du fremover at modtage vores nyhedsbreve, hvor vi holder dig opdateret om:

  • Nyt inden for Endpoint Management og Performance Analytics
  • Interessante IT-betragtninger
  • Nørderier fra CapaSystems Technical Blog
  • Betragtninger fra vores kunder

Lyder det spændende så udfyld nedenstående formular – du kan selvfølgelig afmelde til enhver tid.

Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

Tilmeld dig her: