Android MDM
Android MDM

Hvordan vælger du den bedste Android MDM-løsning?

Hos CapaSystems har vi mange års erfaring inden for Mobile Device Management og har samlet Do’s & Don’ts samt Best Practices i et whitepaper, der klæder dig på.

Download vores whitepaper i dag og lær mere om, hvordan du bruger Android MDM til at beskytte dine mobile enheder og data.

CapaOne Android
I dag er mobile enheder en uundværlig del af de fleste virksomheders arbejdsgange. Android-enheder er især populære blandt medarbejdere, da de er overkommelige, nemme at bruge og tilgængelige i en række forskellige former og størrelser.

Men med populariteten af mobile enheder – herunder Android-enheder – kommer naturligvis også visse udfordringer. Som virksomhed skal det sikres, at medarbejdernes Android-enheder er sikre og at de bruges på en måde, der er i overensstemmelse med virksomhedens politikker.

Dette er præcis her, hvor CapaOne Android kommer ind i billedet. Opdatér, udrul applikationer og få højere sikkerhed og bedre styr på virksomhedens mobile enheder med Android MDM.

Uanset branche eller virksomhedens størrelse er der behov for sikring af jeres mobile enheder. Og det behøver heldigvis ikke være komplekst eller kræve eksperter i IT-afdelingen.

CapaOne Android tilbyder IT-afdelinger effektiv og enkel styring af virksomhedens mobile enheder i skyen og gør det nemt og overskueligt. Og så er prisniveauet bevidst lagt, så det er til at have med at gøre.

Med CapaSystems’ CapaOne-produkter kan du uden at være ekspert tilføje værdi og berige din IT-installation uanset valg af eksisterende deployment-løsning. CapaOne understøtter alle distributions-produkter – herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM eller Intune.