10 vigtige argumenter

Spild ikke tid på at lede efter de rigtige drivere – igen og igen. Lad CapaOne Drivers tage sig af den opgave – én gang for alle.

I vores nye whitepaper gennemgår vi de vigtigste argumenter for altid at holde dine drivere opdateret, som er afgørende for at kunne sikre højere IT-sikkerhed og god ydeevne.

DOWNLOAD vores seneste whitepaper Derfor skal i automatisere jeres driveropdateringer, hvor vi giver dig de 10 vigtigste argumenter for at holde dine drivere opdateret automatisk!

DOWNLOAD GRATIS

CapaOne Drivers
Driveropdatering - CapaOne Drivers

Driveropdatering kan være noget af en tidsrøver, især i organisationer der gør brug af flere forskellige computermodeller. Med CapaOne Drivers behøver du ikke manuelt at identificere de drivere, du har brug for, finde dem og derefter downloade og installere dem.

Fordelen ved CapaOne Drivers er, at løsningen automatisk registrerer gamle drivere og opdaterer dem ALLE. Det styrker virksomhedens IT-sikkerhed markant og øger samtidig ydeevnen på medarbejdernes computere. Og du har mulighed for at benytte dine IT-ressourcer bedre, mens du roligt følge med på grafisk overskueligt dashboard.

Med CapaSystems’ CapaOne-produkter kan du uden at være ekspert tilføje værdi og berige din IT-installation uanset eksisterende deployment-løsning, da CapaOne understøtter alle deploymentprodukter – herunder CapaInstaller, SCCM eller Intune.

CapaOne Drivers er driveropdatering fra CapaSystems, der gør kontinuerlig opdatering af virksomhedens drivere nem og overskuelig.

Få styr på de mest kritiske sikkerhedskonfigurationer på virksomhedens endpoints – let og lige til.

Driveropdatering FAQ

Hvad gør en driver?

Ifølge Wikipedia gør en driver det muligt for en computers styresystem at kommunikere med forskellige former for hardware. Idéen med en driver er, at hardwareproducenten kan nøjes med at lave én type hardware, men få den til at virke på forskellige styresystemer.

Man bør typisk opdatere sine drivere, da der undertiden kommer væsentlige opdateringer, der kan få hardwaren til at fungere bedre.

Hvad er konsekvensen af manglende driveropdatering?

Vi ved, at IT-afdelingen ofte tilsidesætter opgaven med at søge efter nye drivere, da der er tale om en ret så tidskrævende arbejdsopgave. Det resulterer ofte i, at man ikke får opdateret driverne rettidigt, da opgaven udsættes til sidste øjeblik. 

Det er dog en rigtig god idé altid at sørge for, at jeres drivere er opdateret. Det lukker vitale sikkerhedshuller, sikrer stabilitet og giver langt bedre performance på organisationens maskiner. 

Hvordan opdateres drivere?

Opdatering af drivere kan naturligvis gøres manuelt ved at identificere de drivere, du har brug for, finde dem og derefter downloade og installere dem. Det lyder nok af meget – især i en organisation med flere forskellige computermodeller. Derfor vælger mange virksomheder en løsning til automatisk driveropdatering. 

Vi anbefaler CapaOne Drivers, der gør kontinuerlig opdatering af virksomhedens drivere både nemt og overskueligt. 

Er der en nem og overskuelig løsning til automatisk driveropdatering?

Ja, selvfølgelig – og mange gør brug af løsninger, der gør arbejdet med opdatering af virksomhedens drivere både nemt og overskueligt. CapaOne Drivers er én af de løsninger. 

Det er enkelt at komme i gang med CapaOne Drivers – og der er mulighed for at prøve det gratis i 30 dage, når produktet releases på: CapaOne Portal

CapaOne Drivers indeholder:

  • Dashboard med overblik over hvilke computere, der kan opdateres med nye drivere
  • Inventory, der viser hvilke drivere, der bliver opdateret
  • Opdater manuelt enkelte computere med drivere
  • Automatiser opdateringer på udvalgte eller alle computere med workflows
  • Brugeren kan få muligheden for at vælge, hvornår installationen skal starte
  • Support for Windows 10 og 11
  • Set and Forget – CapaOne Drivers kan konfigureres så den vedligeholder det hele automatisk
Hvad kræver det at gøre brug af CapaOne Drivers?

Ikke meget – agenten skanner og viser, hvor der ligger opdatering, som bør håndteres – og fixer det automatisk.

Og så understøtter CapaOne Drivers ALLE deployment tools!

CapaOne Drivers Key Features

Scanning

Det er muligt at tjekke om en hardware-model er understøttet og om den nyeste driver eksisterer i CapaOne Drivers, inden opdateringen sættes i gang.

Inventory

Der indsamles information om alt hardware og installerede driver-versioner samt information om, når der er nye opdateringer.

Driveropdatering

Drivere kan opdateres via pakker. Der findes forskellige pakker og indstillinger til at styre, hvordan opdateringen skal foregå.

Logning

Der oprettes fuld logning af alt, der foretages ude på jeres endpoint. Dermed får man 100% indsigt i, hvad der er foretaget i forbindelse med en driver-opdatering.

Windows 11

Windows 10 og Windows 11 er understøttet.

Set and forget

Når CapaOne Drivers er implementeret, behøver du ikke længere bruge tid på manuelle arbejdsgange ifm. installation og opdatering af hardware drivere.

Software og EU-support

Vi tilbyder teknisk support fra vores egne eksperter på dansk og engelsk. Produktet er designet og udviklet i Danmark af udviklere fra CapaSystems A/S.

Sikkerhedsoverblik

CapaOne Security overvåger de mest kritiske sikkerhedskonfigurationer på jeres endpoints, herunder antivirus, kryptering og firewall.