Privilegerede rettigheder kan koste dyrt

PAM: Du bør styrke IT-sikkerheden NU!

Et enkelt klik på det forkerte link i en mail fra en uanende medarbejder kan have meget store konsekvenser

Sørg for at antallet af medarbejdere med administratorrettigheder minimeres øjeblikkeligt med Privileged Access Management (PAM)

Sign up med CapaOne AdminOnDemand i 12 måneder og få de første 3 måneder gratis.

Ja tak til PAM:

9 + 9 =

pam solutions

Hvorfor bruge Privileged Access Management (PAM)?

Alt for mange virksomheder har ikke styr på deres administratorrettigheder. 

Eller rettere: Alt for mange virksomheder tildeler administratorrettigheder til medarbejderne i flæng. 

Privileged Access Management (PAM) hjælper med at reducere risikoen for databrud ved at kontrollere, hvem der har adgang til følsomme data og systemer. 

Det er enkelt og lige til. 

pam solutions

Privileged Access Management FAQ

Hvad er Privileged Access Management (PAM)?

Ifølge Gartner hjælper Privileged Access Management (PAM) virksomheder med at tildele sikre eleverede rettigheder til forretningskritiske systemer og dermed opfylde krav om compliance ved at håndtere og monitorere konti- og brugerrettigheder.
I en virksomheds IT-miljø er ”eleverede privileger” et udtryk, der bruges til at beskrive de kortvarige administratorrettigheder, der går ud over den almindelige standardbrugers rettigheder.

Hvorfor benytte PAM?

Privileged Access Management hjælper virksomheder med at sikre, at brugere ikke utilsigtet laver ændringer, som kan få alvorlige sikkerhedsmæssige konsekvenser.

Det sker, at en bruger har behov for at udføre en handling på sin computer, hvor eleverede rettigheder er nødvendige. Men brugeren kan ikke vente på, at IT-afdelingen har tid til at assistere.

En god PAM-løsning tilfører værdi til både IT og til brugeren. IT-afdelingen kan på forkant prædefinere, hvor den enkelte bruger skal have eleverede privileger, og brugeren er derfor kun et enkelt klik fra at kunne komme videre med de tildelte rettigheder.

Hvad er fordelene ved PAM?

Der er rigtig mange gode grunde til at implementere PAM i jeres organisation:

  • Jeres IT-sikkerhed styrkes øjeblikkeligt
  • I kan vinke farvel til at udføre gentagne og tidskrævende installationer remote
  • I sikrer, at ikke alle brugere i virksomheden har permanente administratorrettigheder
  • PAM sikrer, at jeres brugere ikke utilsigtet laver ændringer, som kan få alvorlige sikkerhedsmæssige konsekvenser
  • Med den rette PAM-løsning har I altid overblikket
Er PAM svært at integrere?

Tanken om at skulle integrere et nyt system, der ændrer brugernes normale adfærd på deres endpoints, får mange IT-afdelinger til at tænke sig om en ekstra gang. Men fordelene ved PAM opvejer i den grad ulemperne, især nu hvor sikkerhed står øverst på listen over vigtige emner på ledelsesgangen.

Nogle PAM-produkter kan være ret tidskrævende at konfigurere, men CapaOne AdminOnDemand integreres i løbet af få minutter. Konfigurationen er nem og overskuelig og kan køre uden internetadgang og uden adgang til Active Directory.

pam solutions

Risikoen ved mange lokale administratorer

Åbne døre for angreb

PC’er med lokale administratorrettigheder er lette mål for hackere 

Data i fare

Sensitiv virksomheds- og kundeinformation kan blive kompromitteret

Omdømme på spil

Et enkelt brud kan ryste kunders og partneres tillid

it-sikkerhed

Risikoen ved mange lokale administratorer

Åbne døre for angreb

PC’er med lokale administratorrettigheder er lette mål for hackere

Data i fare

Sensitiv virksomheds- og kundeinformation kan blive kompromitteret

Omdømme på spil

Et enkelt brud kan ryste kunders og partneres tillid

it-sikkerhed

CapaOne AdminOnDemand Key Features

Brugerkontoudvidelse

Produktets kernefunktionalitet giver standardslutbrugerne mulighed for at installere eller afinstallere applikationer og starte processer med administratorrettigheder.

Session Elevation

Tildeler udvalgte brugere lokale administrative rettigheder til hele deres Windows-session inden for en bestemt periode.

Premium brugeroplevelse

Produktet integreres direkte i genvejsmenuen. Dine slutbrugere skal bare højreklikke på en fil og vælge ”Run as AdminOnDemand”.

Nem implementering

Du skal kun installere CapaOne Agenten og konfigurere produktet, så er du i gang. Du er oppe at køre på under 10 minutter.

Overvågning af brugeraktivitet

Alle aktiviteter logges, mens slutbrugeren har administratorrettigheder. De vigtigste aktiviteter præsenteres pænt på det webbaserede dashboard.

Fleksible valideringstyper

Produktet kan integreres med Active Directory, du kan vælge at bruge cloudbaseret validering, eller du kan kombinere de to. Cloudvalidering understøtter granulær kontrol ved at knytte specifikke slutbrugere til specifikke enheder.

Regler for elevering af processer

Slutbrugerne kan tillades eller nægtes at starte specifikke processer med eleverede privilegier. Det øger sikkerheden markant.

Cached konfiguration

Den aktive konfiguration gemmes automatisk på arbejdsstationerne. Derfor fungerer produktet også, selvom slutbrugerne er offline.

Branding

Den tekst og information, der vises til slutbrugerne, kan tilpasses eller deaktiveres.

EU-support af høj kvalitet

Vi tilbyder teknisk support fra vores egne eksperter på dansk og engelsk. Produktet er designet og udviklet i Danmark af udviklere fra CapaSystems A/S.

Sikkerhedsoverblik

CapaOne Security mindsker sikkerhedsrisici ved at vise de mest kritiske sikkerhedskonfigurationer på endpoints, herunder f.eks. antivirus, kryptering og firewall.

pam solutions
Privileged Access Management

Dan Svendsen

Chief Product Officer
CapaSystems

Privileged Access Management

“Center for Cybersikkerhed (CFCS) vurderer p.t. Cybertruslen mod Danmark som meget høj. Derfor anbefaler vi, at brugerme kun får de rettigheder, som gør det muligt for dem at passe deres arbejde. Hverken mere eller mindre. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det lige nu er at få styr på de privilegerede rettigheder i jeres virksomheder..”

JA TAK TIL PAM!

1 + 2 =

JA TAK TIL PAM!

mdm system

1 + 6 =