Download Solution Brief: CapaOne Reliability

Det komplette overbliksbillede over IT

Se IT i helikopterperspektiv, få nemt det fulde overblik og find løsningen på jeres udfordringer.

CapaOne Reliability er det ideelle værktøj til både manager og tekniker.

Reliability SB

CapaOne Reliability leverer konstant det komplette overbliksbillede i enkle grafer og diagrammer.

Ledelsen kan aflæse stabilitetsmålinger direkte og dermed se, hvor godt slutbrugernes PC’er kører, og om der er steder med behov for ekstra opmærksomhed. Teknikerne kan bruge CapaOne Reliability til at fejlsøge og finde løsningen for eventuelle udfordringer; er der applikationer som hænger eller fejler, udfordringer med jeres drivere eller lukker Windows ikke ordentligt ned m.m.

Vil du blive klogere?

DOWNLOAD vores Solution Brief på Reliability og få et hurtigt indblik i, hvad Reliability kan gøres for jeres virksomhed.

DOWNLOAD GRATIS

CapaOne Reliability

Med vores CapaOne-produkter kan du tilføje værdi og berige din IT-installation uanset eksisterende valg af deployment-løsning, da vores CapaOne-produkter understøtter alle deploymentprodukter – herunder CapaInstaller, SCCM eller Intune.

Reliability-målingerne, der serveres i et enkelt og overskueligt UI, er direkte relateret til, hvad brugeren oplever her og nu.

De er baseret på den velkendte reliability value fra Windows – hvor CapaOne Reliability udmærker sig ved at samle ALLE reliability values for ALLE maskiner i virksomheden og dermed giver det fulde overblik.

Ledelsen kan direkte aflæse stabilitetsmålinger og dermed se, hvor godt slutbrugernes PC’er kører, og om der er steder med behov for ekstra opmærksomhed.

Teknikerne kan bruge CapaOne Reliability til at fejlsøge og finde løsningen for eventuelle udfordringer; er der applikationer som hænger eller fejler, udfordringer med jeres drivere eller lukker Windows ikke ordentligt ned m.m.

Med den intuitive brugergrænseflade, som CapaOne Reliability tilbyder, og den tekniske support på både dansk og engelsk er det enkelt for virksomheder at komme i gang med og mestre løsningen.

 

Lad os inspirere dig

Ønsker du fremover at modtage vores nyhedsbreve, hvor vi holder dig opdateret om:

  • Nyt inden for Endpoint Management og Performance Analytics
  • Interessante IT-betragtninger
  • Nørderier fra CapaSystems Technical Blog
  • Betragtninger fra vores kunder

Lyder det spændende så udfyld nedenstående formular – du kan selvfølgelig afmelde til enhver tid.

Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

Tilmeld dig her: